OM OSS

Natasja Chantell F Grelland - Eier og daglig leder av Nesodden Treningsstudio.

Mental Coach
Personlig Trener
Gruppeinstruktør

Ernæringsrådgiver
Rehabiliteringstrener
Foredragsholder
Medlemsportal og oppfølging på nett

NC18_2_2-1024x683

Etter mange år som en ettertraktet personlig trener på flere av nordens ledende PT- og treningssentre, har Natasja skapt sitt eget konsept som det eneste på markedet av sin klasse. Hun har gjennom mange års erfaring og utdannelse bygget en bred faglig kompetanse, som sikrer hennes kunder trygg oppfølging og effektive resultater. 

20210107-1027

VÅRT TEAM BESTÅR AV FLERE DYKTIGE OG POPULÆRE PERSONLIGE TRENERE, SOM BRENNER FOR Å GI DEG EN SUNN OG STERK KROPP MED TRENING AV DEN BESTE KVALITETEN.

"Min interesse for å finne den mest effektive metoden på fremgang og en varig livsstilsendring, ble til slutt så sterk at jeg ønsket å hjelpe andre med det samme. Jeg ville skape et sted der folk kan føle seg vel, få oppfølgingen man trenger og holde kroppen sterk og skadefri. Det er ingenting som kan måles med å føle seg vel i sin egen kropp, og være sterk både fysisk og mentalt!

Etter å ha hjulpet flere tusen mennesker med å få den kroppen og helsa de ønsker seg, kan jeg si med hånden på hjertet at det er mulig for alle som vil!"

 

 

VI HAR KUNNSKAPEN DU TRENGER FOR Å HOLDE HELSEN STERK OG SKADEFRI!