OM OSS

Natasja Chantell F Grelland - Eier av Nesodden Treningsstudio og "Din helsecoach på nett".

Mental Coach
Personlig Trener
Gruppeinstruktør

Ernæringsrådgiver
Rehabiliteringstrener

NC18_2_2-1024x683.jpg

Etter mange år som en ettertraktet personlig trener på flere av nordens ledende PT- og treningssentre, har Natasja skapt sitt eget konsept som det eneste på markedet av sin klasse. Hun har gjennom mange års erfaring og utdannelse bygget en bred faglig kompetanse, som sikrer hennes kunder trygg oppfølging og effektive resultater. 

 

 

VI GIR DEG KUNNSKAPEN DU TRENGER FOR Å HOLDE HELSEN STERK OG SKADEFRI!

 

 

 

"Etter flere år med jojo-trening og en kropp jeg ikke følte meg vel i, knakk jeg til slutt koden på hvordan jeg skulle få sunn mat og trening til å bli enkelt for meg. Min interesse for å finne den mest effektive metoden på fremgang og en varig livsstilsendring, ble til slutt så sterk at jeg ønsket å hjelpe andre med det samme. Jeg ville skape et sted der folk kan føle seg vel, få oppfølgingen man trenger for å bli trygg, og holde motivasjonen oppe året rundt. 

Etter å ha hjulpet flere tusen mennesker med å få den kroppen og helsa de ønsker seg, kan jeg si med hånden på hjertet at det er mulig for alle som vil!" 

 

Vi tilbyr et hjemmekoselig og hyggelig studio med et fantastisk godt miljø. Du kan trene på egenhånd, få oppfølging i private timer, PT-grupper eller gruppetimer.