OM OSS

Natasja Chantell F Grelland
Eier og daglig leder av Nesodden Treningsstudio.

Utdannelse og erfaring:
Personlig Trener - Norges Idrettshøyskole
Gruppeinstruktør - Norges Idrettshøyskole
Ernæringsrådgiver - Norges Idrettshøyskole
Trening før, under og etter graviditet - Norges Idrettshøyskole
Rehabiliteringstrener - Akademiet for Personlig Trener
Mental Coach - LBH-Coach skole
Massasjeterapeut
Oppfølging av trening, kosthold og mental trening i medlemsportal på nett
Foredragsholder
Styrketrening
Kondisjonstrening
Dans

"Etter å selv ha erfart hvordan både kropp og sinn sakte råtner med en dårlig livsstil og lite trening, så skulle vendepunktet endre hele livet og min karriere. Trening, kosthold og mental helse ble noe jeg fikk stor interesse for. Etter mye skole og utdannelse har jeg siden 2009 jobbet i treningsbransjen, med å gi andre en unik mulighet til å endre sin livsstil, kroppssammensetning, mental helse og selvbilde. I 2015 bygde jeg opp mitt eget studio der målet var å skape et trygt sted hvor man kan føle seg vel og få en helhetlig oppfølgingen, for å få en varig livsstilsendring med en sterk og smertefri kropp. Å se hvordan folk går fra å ikke like treningssentre til å faktisk få den kroppen, helsa og selvbildet de alltid har drømt om, er min store motivasjon til å holde på med dette!"

05_natasja

Sonja Silvana

Utdannelse og erfaring:
Personlig Trener, Nesodden Treningsstudio
Gestaltcoach, Norsk Gestaltinstitutt Høyskole
Styrketrening
Massasjeterapeut
Turn
Volleyball
Capoeira
Klatring
Stisykling
Salsa

"Jeg brenner for bevegelsesglede og har derfor drevet med mange ulike sportsformer hele livet. Styrketrening er mitt must, fordi det styrker meg i alle andre deler og aktiviteter i livet! Ved siden av å være PT og Gestaltcoach så er jeg utdannet siviløkonom."

01_sonja

Charlotte Mohn

Utdannelse og erfaring:
Bachelor i idrettsvitenskap
Årsstudium i fysisk prestasjonsevne -NIH
Ernæringsveileder
Styrketrening og CrossFit
Instruktør i løpeteknikk
Trening for KOLS-pasienter
Skadeforebyggende trening
Aktivt sprangrytter

"Jeg brenner for trening og overskuddet en sunn og sterk kropp gir. Mitt mål er å gi deg gode og varige vaner. En kropp som som spiller på lag og takler de utfordringene du utsetter den for. Jeg har bred erfaring med å trene og veilede alt fra mosjonister til toppidrettsutøvere i aldre aldre, og ønsker å hjelpe deg å nå dine mål!"

Charlotte01

VI JOBBER SOM ET TEAM PÅ TVERS AV VÅRE KUNDER, NOE SOM KOMMER KUNDEN TILGODE VED AT DE FÅR EN BRED FAGLIG KOMPETANSE FRA ALLE VÅRE TRENERE. DETTE GIR OGSÅ KUNDENE ET BREDT SPEKTER AV TIMER Å VELGE I. VÅRE TRENERE FÅR ET SPESILTILPASSET KURS RETTET MOT VÅR KUNDEMASSE OG VÅRE TJENESTER, SLIK AT KUNDENE ER TRYGGE PÅ AT DE FÅR DEN SAMME GODE KVALITETEN PÅ VÅR OPPFØLGING OG TJENESTER HOS ALLE VÅRE TRENERE.

 

 

VI HAR KUNNSKAPEN DU TRENGER FOR Å HOLDE HELSEN STERK OG SKADEFRI!