TREN PÅ EGENHÅND ELLER FÅ VÅR UNIKE PERSONLIG OPPFØLGING!

 

EGENTRENING

Tren når det passer deg, i et romslig og hyggelig miljø. 

Du får rabattert pris når du har et PT-abonnement - 300,-/mnd. 
Ved PT-abonnement med minimum to timer/uke får du egentrening inkludert i prisen! 

For kun egentrening - fra 495,-/mnd. (Tilgang alle tider.)
Inkludert i prisen får du tilgang til vår motiverende treningsapp, med oppfølging av programmet ditt.
For å få spesialtilpasset treningsprogram for dine mål og behov, samt. bodyscanning, kan dette bestilles med en oppstartstime.

Du får tilgang med eget nøkkelkort.
Åpningstid: fra 05:00-24:00 alle dager hele året!

PERSONLIG OPPFØLGING SOM GIR DEG GODE RESULTATER! 

Med vår veiledning får du tilpasset trening for dine utfordringer, så du vet at du trener riktig og effektivt. Du får maksimalt utbytte av tiden du bruker på trening, med effektive resultater og motivasjon som holder deg i gang året rundt!

Du får personlig oppfølging i private PT-timer, eller i våre populære PT-grupper.

Priser på personlig oppfølging av din trening, varierer ut i fra at vi gir rabatterte abonnementspakker.
PT-oppfølging - fra kun 290,-/t!

Ta kontakt så vil vi gi deg en gratis veiledningssamtale for å skreddersy riktig trening og medlemskap for deg.

VÅRE PT-GRUPPER OG GRUPPETIMER:

PT-SIRKELTRENING

Våre intensive sirkeltimer er perfekt for deg som vil ha en funksjonell og sterk kropp, med bedre bevegelighet og utholdenhet. Med oppfølging av personlig trener i timene, kombinerer vi øvelser med styrkeapparater, frivekter og egenvekt for at du skal få effektiv og morsom trening med rå resultater. Du merker rask fremgang, lærer gode treningsteknikker og holder motivasjonen oppe med morsom og variert trening. Vi har nye programmer med nytt fokusområde hver uke, for å sikre deg variert trening av alle kroppens muskler og viktige områder.

Timene passer for alle nivåer. Du vil få tilpassede øvelser for dine behov.

CROSSTRAINING

CrossTraining utføres på samme måte som sirkeltrening, men her får du utfordret deg enda ett hakk, med høyere intensitet, lengre intervaller og andre øvelser. Du vil utvikle et nytt nivå av styrken i hele kroppen, du blir funksjonelt sterk i alle store muskler og støttemuskler.

Timene passer for alle nivåer. Du vil få tilpassede øvelser for dine behov.

FLEXCORE

Denne timen har fokus på å styrke mage, kjernemuskulatur, rumpe og lår, samtidig som du øker bevegeligheten i stive muskler og ledd med gode bevegelighetsøvelser. Vi jobber på hver vår matte og kombinerer funksjonelle og effektive øvelser med egenvekt og annet utstyr. Vi jobber med tidsintervaller som på Sirkeltrening og CrossTraining, for å holde en god intensitet, puls og fettforbrenning gjennom timen.
Vi viser ulike nivåer på øvelsene, slik at du kan velge nivået ut i fra ditt utgangspunkt.

HIIT-TRAINING 

Høy intensitets intervalltrening er en treningsmetode hvor du forbrenner maksimalt, øker styrken i kroppen og forbedrer utholdenhet. Dette er i prinsippet den samme metoden som vi bruker i Sirkeltrening og CrossTraining. Forskjellen er at du vil holde pulsen høyere gjennom å bruke forbrennende og pulsøkende styrkeøvelser, som også forbedrer kondisjonen din ytterligere. Vi jobber på hver vår matte og kombinerer funksjonelle og effektive øvelser, med bruk av de store muskelgruppene.

Vi viser ulike nivåer på øvelsene, slik at du kan velge nivået ut i fra ditt utgangspunkt.

ANDRE TJENESTER:

KOSTHOLDSVEILEDNING 

Du vil forsterke effekten av treningen, og kunne få opp til hele 70% raskere resultater med riktig kosthold. Vi gjøre en analyse av ditt kosthold og tilpasser en personlig kostholdsplan for dine mål.

Pris: 795,-.

MOTIVASJONSCOACHING

Utnytt ditt fulle potensialet. Coachingen vil gi deg bredere kunnskap og ny motivasjon så trening, kosthold og gode livsstilsvaner vil bli lettere å etablere i livet ditt. 

Pris: 750,-.

MENTALCOACHING

Få hjelp til å se nye perspektiver og løsninger på hverdagslige utfordringer med arbeidslivet, fastlåste mønstre, stress, samlivet eller andre utfordringer du vil finne løsninger på. 

Pris: 750,-

MASSASJE

Løser opp stive muskler, forebygger skader og gir deg en avslappende og behagelig ro i kroppen. 

Pris: 50 min - 790,-

Vi tilbyr ikke massasje for øyeblikket.

MANUELL TØYING 

Manuell tøying løser opp i stive muskler og ledd, og har en effektiv og langvarig virkning. Tøyingen anbefales også som en skadeforebyggende og smertelindrende behandling.

Pris: 45 min - 750,-  30 min - 550,-

Vi tilpasser abonnement ut i fra dine mål og behov. Ta kontakt for mer informasjon og bestilling av timer.